Brainport Digital Factory
Brainport Digital Factory
Evenementen
Onze leden organiseren een breed scala aan evenementen om u te ondersteunen. Van netwerksessies en workshops tot seminars en conferenties, er is altijd iets waardevols te beleven. Doe mee, leer nieuwe vaardigheden, breid uw netwerk uit en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
Aanstaande evenementen
Brainport Digital Factory Leden
Deze bedrijven staan klaar om je te helpen een winnaar te worden in Digital Factory

Door samen te werken met onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven in combinatie met de technologie om de digitalisatie te versnellen, ontwikkelen wij kennis over “what, why, how” van de digitale fabriek samen met onze leden.

Eerdere evenementen

Geen berichten gevonden!

Brainport Digital Factory
technology-8118380_1920
laser-2819138_1920
Fabriek van de Toekomst
Smart Industry
Brainport Digtal Factory behoort tot de officiële Smart Industry Fieldlabs en maakt deel uit van het innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’. Zo bieden we u toegang tot de nieuwste kennis, expertise en technologie om u te ondersteunen bij het testen en experimenteren met digitale innovaties.
pexels-cottonbro-studio-8059107
Trots deelnemer van
Fieldlab VIA APPIA
De doelstelling is om toepassingen van AI en VR/AR binnen een maintenance & service context te industrialiseren. Dit door gezamenlijk kennis en ervaringen van projectdeelnemers te analyseren en te bundelen om zo tot waardevolle industriële toepassingen te komen.
pexels-viktorya-sergeeva-🫂-15871440
Digital Innovation Hub (DIH)
European label
Een prestigieus label toegekend door de Europese Commissie als onderdeel van haar ‘Smart Specialization’-beleid. Digital Innovation Hubs zijn voor Europa de ‘one-stop-shops’ die bedrijven helpen om met behulp van digitale technologieën concurrerender te worden.
FNS antenne
6G en FNS
Onderzoek Wireless Factory
Brainport Digital Factory maakt deel uit van groeifonds FNS (Future Network Services). We doen onderzoek naar de 6G Wireless Factory
nl_NLDutch