AKKA Passion for technologies

AKKA accelerates innovation and time-to-market

Als een van de wereldwijde leiders in engineering consulting en R&D-services, ondersteunt AKKA ’s werelds toonaangevende spelers binnen de industrie in hun digitale transformatie en gedurende de hele levenscyclus van hun producten.

Als partner van ’s werelds grootste industriële groepen zorgt AKKA voor gedurfde innovatieve ideeën en oplossingen. Al meer dan 30 jaar helpen we de grootste spelers binnen de wereldeconomie om hun ideeën werkelijkheid te laten worden, hun prestaties te verbeteren en hun innovatie te versnellen, en dit dankzij onze sectoroverschrijdende en multidisciplinaire aanpak. Onze knowhow omvat de hele levenscyclus van het product, van ontwerp tot productie en in-servicesupport, en bouwt verder op een specifieke digitale skill set binnen verschillende zich snel ontwikkelende industrieën zoals hightech, digital, energie, life sciences, lucht- en ruimtevaart, spoorwegen en de automobielsector. Wij versnellen innovatie en business voor de digitale industriële wereld.

AKKA Netherlands is de Nederlandse dochteronderneming van de internationale AKKA Technologies Groep, met meer dan 22.000 medewerkers in meer dan 25 landen.

R&D services
IoT
Artificial Intelligence
Digital and engineering projects
Big Data
Embedded computing
ADAS
Robotics

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch