, , , , , ,
ALTEN: Engineering Tomorrow’s World

ALTEN is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van technologische advisering en engineering. In Nederland heeft ALTEN twee core businesses Technology en IT. In deze core businesses bieden wij onze diensten aan via gespecialiseerde werkvelden: technische software engineering, mechatronica, (technisch) testen, business intelligence & analytics en digital enterprise. Met deze combinatie van diensten zijn wij in staat precies de juiste expertise op de juiste plaats te leveren voor onze projecten.

ALTEN: Engineering Tomorrow's World

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants

ALTEN is als technology consultancy engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Wij hebben een passie voor het oplossen van technische uitdagingen om de juiste oplossing te vinden voor uw organisatie. Wij bieden diverse vormen aan om samen te werken. Van het aanbieden van specialistische expertise, het versterken van uw resources tot het uitvoeren van projecten.

Wij zijn gevestigd op vier locaties in Nederland: Apeldoorn, Eindhoven, Capelle a/d IJssel en Amstelveen. Op de internationale markt maakt ALTEN deel uit van de ALTEN Group, met meer dan 25.000 ingenieurs wereldwijd en sinds 1988 actief in 20 landen. Als zodanig zijn wij één van de grootste leveranciers van technisch advies in Europa.

Consultancy & Engineering
Data & Analytics
Mechtronics & Robotics
Software & Cloud engineering
Software Quality Services
Life Sciences

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch