, , , , , ,
Fectar: One Platform For Virtual And Augmented Reality

Fectar is de eerste Metaverse Collaboration App voor zowel VR als AR; any time, any place, any device.

Fectar: One Platform For Virtual And Augmented Reality

Fectar is de eerste Metaverse Collaboration App voor zowel VR als AR; any time, any place, any device. Verlaag de kosten, verhoog de omzet en zorg voor een hogere betrokkenheid met Virtual en Augmented Reality

Dit is de ultieme tool voor lesgeven op afstand en hulp op afstand. Nodig collega’s, studenten en vrienden uit om samen met u een interactieve 3D scène in Augmented en Virtual Reality te beleven. U kunt deelnemen aan een sessie met uw smartphone, en anderen kunnen deelnemen met een VR-headset op: multi-device, multi-user.

Dat is het democratiseren van de Metaverse. Creëer je eigen Metaverse Training Centers en Classrooms met onze no-code Fectar Studio. Publiceer je eigen content realtime en nodig anderen uit voor je Metaverse Spaces door een link of een QR code te delen. Fectar is de Nederlandse leider in de Metaverse, vertrouwd door 6 miljoen gebruikers wereldwijd.

Virtual Reality
Augmented Reality
Remote Teaching
Remote Assistance
Virtual Twin
Mixed Reality
Training

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch