Lakana Consulting: Smart Software Strategy

Lakana Consulting helpt industriële bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een slimme digitaliseringsstrategie, waarbij software...

Lakana: Smart Software Strategy

Lakana Consulting Helpt Industriële Bedrijven Bij Het Ontwikkelen En Uitvoeren Van Een Slimme Digitaliseringsstrategie, Waarbij Software Wordt Gebruikt Om Innovatie In Hun Bedrijf Te Stimuleren.

Principe consultant, Robert Howe, heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bouwen van industriële software engineering bedrijven die producten en diensten leveren aan high-tech internationale en multinational bedrijven in de Healthcare, Semiconductor Manufacturing, Agrotech, Scientific Equipment en aanverwante markten. Zijn track record bestrijkt de gehele levenscyclus van een ondernemend bedrijf, van de oprichting en groei tot en met de fondsenwerving en desinvestering, inclusief het verkrijgen van € 15 miljoen+ in diverse financieringsrondes en de verkoop van zijn eerste bedrijf aan een Nederlandse multinational.

Als ingenieur heeft Robert ook een breed scala aan industriële softwaresystemen ontworpen, gebouwd en geleverd, van fabrieksbesturingen tot waterzuiveringssystemen. Vloeiend in het Nederlands en met een uitgebreid Europees netwerk, heeft Robert zowel de Britse als de Nederlandse nationaliteit.

Digitalisation Opportunity Assessment
Digital Transformation Execution
Digital Transformation Investment Analysis
Digitalisation Strategy Development

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch