, , , , , , , , , , , , , ,
Shinchoku: Data Driven Process Improvement

Shinchoku, wat Japans is voor ‘vooruitgang’, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Smart Industry en Duurzaamheid. De activiteiten van Shinchoku zijn in 2020 gestart als spin-off van Delphino Consultancy en sinds 2022 een zelfstandig bedrijf.

Shinchoku: Data Driven Process Improvement For Sustainable Manufacturing

Shinchoku, wat Japans is voor ‘vooruitgang’, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Smart Industry en Duurzaamheid

De activiteiten van Shinchoku zijn in 2020 gestart als spin-off van Delphino Consultancy en sinds 2022 een zelfstandig bedrijf. Gevestigd in Eindhoven en Lodi Vecchio bedienen we klanten in Nederland en Italië en werken we samen met partners uit beide landen.

Shinchoku is een bedrijf dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Delphino Consultancy en Synergy Tech, twee kleine software-architectuur- en consultancybedrijven. Na een paar jaar samen te hebben gewerkt, werd Shinchoku als zelfstandig bedrijf afgesplitst, onder leiding van Angelo Hulshout, Kamen Chilov en Arianna Pernigoni.

De focus van Shinchoku ligt op het begeleiden van MKB-productie- en logistieke bedrijven op het gebied van Smart Industry en duurzaamheid, waar nu natuurlijk ook energie-efficiëntie bij hoort.

We voeren projecten uit waarin we deze bedrijven stap voor stap helpen om een gesloten feedbackloop van verbetering in hun werking te creëren: gegevens verzamelen uit het proces en alle digitale systemen, deze analyseren en de resultaten terug te koppelen naar verbeteractiviteiten. In onze iteratieve aanpak helpen we hen stap voor stap de benodigde tools en processen op te zetten van ERP-niveau tot aan de machinebesturing, waarbij we bij elke stap de reikwijdte van de feedbackloop vergroten.

Digitalisation quick scan
MES Selection And Integration
Analysis Dashboards And Supporting Software
Energy Efficiency Quick Scan
Non-intrusive Sensor Networks
Digitalisation Projects
Dedicated Planning Software

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch