Bezoek Cordis en de Brainport Digital Factory

Ontdek de toekomst van jouw fabriek met de Digital Factory Workshop

Woensdag 19 juni

Op woensdag 19 juni organiseert FME in samenwerking met lidbedrijf KPN, Cordis Automation en Fectar een workshop op de Brainport Industries Campus in Eindhoven over het realiseren van een digitale fabriek. We laten zien hoe je door het combineren van een aantal technologie bouwblokken als bedrijf versneld stappen kunt maken in de realisatie van de digitale fabriek. Je wordt bovendien van harte uitgenodigd om jouw eigen digital factory casus of uitdaging mee te nemen. Er is ruime gelegenheid tot netwerken tijdens de afsluitende borrel.

Het leek mij dat de ergste overtreders vaak autobedrijven en hun toeleveranciers waren. De softwareontwikkelingsteams in deze organisaties leken vast te zitten in een soort door-de-kijk-glazen-wereld die Autosar heet, waar gewone woorden en concepten een andere betekenis leken te hebben. Wanneer we spraken over event-driven, service-georiënteerde systemen, kregen we vaak blanco blikken te zien. Ik kon de aard van het probleem of de communicatiekloof nooit helemaal doorgronden. En zo kregen we nooit voet aan de grond in de autowereld.

Datum,  Tijd, Locatie 
 

Woensdag 19 juni

14:30 – 17:30 

Eindhoven Brainport Industries Campus

Doelgroep 

FME-leden die hun productie slimmer willen maken.

Kosten 

FME-Leden

Niet-Leden

Gratis

Gratis

Tijdens deze workshop laten we aan de hand van een cyber physical production platform zien hoe modulair verbonden productiemachines samenwerken om een eindproduct te maken. Daarbij lichten we toe hoe we low code machine modellen (gedragsmodellen van machines), augmented reality, digital twins, precieze indoor lokalisatie en private 5G technologie inzetten om dit platform te transformeren naar een echte digitale fabriek. Deze workshop vindt plaats in de ruimte van de stichting Brainport Digital Factory.

Breng je eigen casus of uitdaging mee

We nodigen je uit om jouw eigen digital factory casus of uitdaging mee te brengen. Tijdens de workshop bespreken we deze en bieden we handvatten en advies voor praktische vervolgstappen. 

Programma

14:30 uur l Inloop en ontvangst op de Brainport Industries Campus

15:00 uur l Introductie over de technologie bouwblokken voor de Digitale Fabriek en demo

15:45 uur l Pauze

16:00 uur l Groepsgesprekken over toepassing technologie bouwblokken in jouw bedrijf

17:00 uur l Afronding en netwerkborrel

Deel dit event

Onze leden organiseren een breed scala aan evenementen om u te ondersteunen. Van netwerksessies en workshops tot seminars en conferenties, er is altijd iets waardevols te beleven.

Doe mee, leer nieuwe vaardigheden, breid uw netwerk uit en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lakana: Smart Software Strategy

Brainport Digital Factory werkt iedere dag met 23 actieve leden (bedrijfsleven en technische opleidingen) aan de realisatie van de Digitale Fabriek
nl_NLDutch