Brainport Digital Factory
Brainport Digital Factory
Over ons
Een team van bevlogen professionals in Smart Industry
Maak kennis met de kracht van software
Brainport Digital Factory
1 +
Leden
1
Events
1 +
Kennisbank
beeld-htsc-basis

Brainport Digital Factory werkt iedere dag met 23 actieve leden (bedrijfsleven en technische opleidingen) aan de realisatie van de Digitale Fabriek. We beschikken over een modern open system productie platform, waar we nieuwe Digital Factory technologie op toepassen zoals AR, Low code machine modellen, (private) 5G, nauwkeurige lokalisatie en AGV’s.

Door diepgaande domeinkennis te combineren van onze leden, komen tot zeer vernieuwde business en techniek oplossingen die concreet invulling geven aan de digitale fabriek voor zowel MKB- en grootzakelijke productiebedrijven.

Over Brainport Digital Factory
Bezoek de Digitale Fabriek

De Digitale Fabriek op de Brainport Industries Campus is dé fysieke plek voor u om onze leden te ontmoeten, vragen te stellen of te ervaren met welke oplossingen u geholpen bent. Wij kunnen ook voor u uitzoeken welk bedrijf het beste bij uw vraag past.

Bent u zelf een software ontwikkelend bedrijf? Brainport Digital Factory is altijd op zoek naar sterkhouders. Neem contact met ons op voor meer informatie om aan te sluiten als één van de 23 bedrijven.

output-onlinepngtools (25)
23 Actieve Leden
Helpen bij het digitaliseren van productieprocessen en het creëren slimme producten
output-onlinepngtools (26)
Digital Innovation Hub
Uitgereikt prestigieus label door de Europese Commissie
output-onlinepngtools (27)
50+ Kennisbank Artikelen
Over relevante onderwerpen die belangrijk zijn voor uw bedrijf en vraagstuk
output-onlinepngtools (28)
146 Evenementen Per Jaar
Onze leden organiseren uiteenlopende evenementen om u te ondersteunen
output-onlinepngtools (29)
16 Verschillende Showcases
Er is geen betere manier om te leren over Digital Factory dan door te ervaren wat anderen hebben bereikt
Bezoek onze digitale fabriek
Kom gerust een keer langs
Brainport Digital Factory
technology-8118380_1920
laser-2819138_1920
Fabriek van de Toekomst
Smart Industry
Brainport Digital Factory behoort tot de officiële Smart Industry Fieldlabs en maakt deel uit van het innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’. Zo bieden we u toegang tot de nieuwste kennis, expertise en technologie om u te ondersteunen bij het testen en experimenteren met digitale innovaties.
pexels-cottonbro-studio-8059107
Trots deelnemer van
Fieldlab VIA APPIA
De doelstelling is om toepassingen van AI en VR/AR binnen een maintenance & service context te industrialiseren. Dit door gezamenlijk kennis en ervaringen van projectdeelnemers te analyseren en te bundelen om zo tot waardevolle industriële toepassingen te komen.
pexels-viktorya-sergeeva-🫂-15871440
Digital Innovation Hub (DIH)
European label
Een prestigieus label toegekend door de Europese Commissie als onderdeel van haar ‘Smart Specialization’-beleid. Digital Innovation Hubs zijn voor Europa de ‘one-stop-shops’ die bedrijven helpen om met behulp van digitale technologieën concurrerender te worden.
FNS antenne
6G en FNS
Onderzoek Wireless Factory
Brainport Digital Factory maakt deel uit van groeifonds FNS (Future Network Services). We doen onderzoek naar de 6G Wireless Factory
nl_NLDutch