Brainport Digital Factory
Lid Worden
Vergroot je impact met Brainport Digital Factory: sterkhouders gezocht

Sluit aan bij Brainport Digital Factory

Elke dag werk je met je bedrijf hard aan het digitaliseren van andere bedrijven, producten en/of diensten. Continu kijk je naar mogelijkheden die aansluiten bij jouw propositie om zo een volledige oplossing te kunnen bieden voor een klant. Maar hoe ontmoet je gelijkgestemden en potentiële nieuwe klanten voor je eigen bedrijf? Waar en op welke manier kun je een veilige- en innovatieomgeving vinden om experimenten uit te voeren zonder het dagelijkse proces van de klant te verstoren? Brainport Digital Factory kan hierin de ontbrekende schakel zijn.

Brainport Digital Factory is zowel een technisch- als marktgeoriënteerde netwerkorganisatie. Een verzamelpunt van de meest geavanceerde softwarebedrijven in Nederland. Een club van bedrijven die inzien dat je klanten het beste helpt door hen te inspireren met praktische voorbeelden en waardevolle kennis. Op deze manier is beter te bepalen of een klant ook bij jou past. Nog een voordeel: samen een totaaloplossing ontwikkelen, waarbij je sneller komt tot resultaat met minder eigen investering.

Naast de vele interessante bedrijven is er ook de clustermanager die helpt bij vragen of ideeën. Een directe schakel tussen je bedrijf en een zeer uitgebreid netwerk. Hij zal je gedurende de samenwerking attenderen op kansen, ontwikkelingen en trends die direct impact hebben op je business. Zo kun jij waardevolle tijd besparen.

Welk DNA zoeken wij?

Bij Brainport Digital Factory zoeken we actieve leden. Bedrijven die in een concurrent een externe collega kunnen zien om zo samen een complex probleem op te lossen. De kracht zit dan ook zeer zeker in de mix van bedrijven, zowel in soort als formaat. Bij Brainport Digital Factory kijken we namelijk naar de impact van je bedrijf. Van een onderneming die de markt in rap tempo aan het veroveren is tot een multinational met een uitgebreid portfolio van producten. Denk jij de ontbrekende schakel te zijn in onze keten? Neem dan direct contact met ons op.

Plan een kennismaking

Wilt u graag uw impact vergroten met BDF? We komen graag in contact met nieuwe sterkhouders voor Brainport Digital Factory.

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

    nl_NLDutch