Bezoek Cordis en de Brainport Digital Factory

Bezoek Cordis en de Brainport Digital Factory

Woensdag 21 augustus 2024

Op woensdag 21 augustus van 11.00 tot 13.00 uur organiseert Impuls Zeeland en KicMPi een werkbezoek aan de Brainport Industries Campus en specifiek aan Cordis SUITE en de Brainport Digital Factory:

– Cordis SUITE is leverancier van een uniek low-code platform waarmee makkelijk machine-controle software gemaakt kan worden. Dit platform is óók interessant voor de procesindustrie.

– De Brainport Digital Factory biedt een modern open system productie platform, waar nieuwe Digital Factory technologie toegepast kan worden zoals AR, Low code machine modellen, (private) 5G, nauwkeurige lokalisatie en AGV’s.

We nodigen jullie graag uit om met ons mee te gaan.

Aanleiding voor dit bezoek: zoals jullie weten werkt KicMPi momenteel aan de ontwikkeling van het ITV, de Innovatiehub voor Techniek en Veiligheid. In deze hub willen we een innovatielab inrichten voor digitale innovaties. We willen ons graag laten inspireren door de Brainport Digital Factory en overwegen hierin samenwerking met Cordis en Festo die beiden een rol hebben in de BDF. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er afspraken worden gemaakt over carpoolen of een bus worden gehuurd. 

Datum,  Tijd, Locatie 
 

Woensdag 21 augustus

11:00 – 13:00 

Eindhoven Brainport Industries Campus

Doelgroep 

Leden die hun productie slimmer willen maken.

Kosten 

Leden

Niet-Leden

Gratis

Gratis

Deel dit event

Onze leden organiseren een breed scala aan evenementen om u te ondersteunen. Van netwerksessies en workshops tot seminars en conferenties, er is altijd iets waardevols te beleven.

Doe mee, leer nieuwe vaardigheden, breid uw netwerk uit en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lakana: Smart Software Strategy

Brainport Digital Factory werkt iedere dag met 23 actieve leden (bedrijfsleven en technische opleidingen) aan de realisatie van de Digitale Fabriek
nl_NLDutch