Knowledge base: Het IoT aanboren om de toekomst te ontsluiten

Het Internet of Things, Machine Learning en kunstmatige intelligentie zijn de grootste modewoorden van de afgelopen 2 jaar. In deze sessie kijken we naar wat het Internet of Things eigenlijk is, en hoe het al dan niet van toepassing is op uw werk, product en leven. Angelo Hulshout zal u begeleiden door de betekenis van het IoT, enkele voorbeelden gebruiken en een open Q&A setting houden.

 

Shinchoku, wat Japans is voor ‘vooruitgang’, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Smart Industry en Duurzaamheid. De activiteiten van Shinchoku zijn in 2020 gestart als spin-off van Delphino Consultancy en sinds 2022 een zelfstandig bedrijf. Gevestigd in Eindhoven en Lodi Vecchio bedienen we klanten in Nederland en Italië en werken we samen met partners uit beide landen.

Shinchoku is een bedrijf dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Delphino Consultancy en Synergy Tech, twee kleine software-architectuur- en consultancybedrijven. Na een paar jaar samen te hebben gewerkt, werd Shinchoku als zelfstandig bedrijf afgesplitst, onder leiding van Angelo Hulshout, Kamen Chilov en Arianna Pernigoni.

Shinchoku: Data Driven Process Improvement For Sustainable Manufacturing

Shinchoku, wat Japans is voor ‘vooruitgang’, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Smart Industry en Duurzaamheid
nl_NLDutch