Akkodis: Global Smart Industry Tech Powerhouse

Eén partner voor al je uitdagingen bij Digital Engineering, IT, onderzoek en ontwikkeling

Wij zijn Akkodis Nederland. Met passie voor technologie en een scherp oog voor talent, gaan wij iedere uitdaging aan. Onze ruim 800 digitale experts delen een missie. Wij zetten ons in voor een slimmere en duurzame toekomst. Voor elke organisatie, van multinational tot start-up.

Wij bieden IT- en engineeringoplossingen en zetten onze HR-expertise in om de beste talenten aan te trekken. Zo maken wij de ambities van onze mensen, opdrachtgevers en partners werkelijkheid.

Ons veelzijdige team bestaat uit 50.000 engineers en digitale experts in 30 landen met een gezamenlijke passie voor talent en technologie. Daardoor kijken we met een andere blik naar de wereld. Wij bieden Smart Industry-oplossingen voor alle activiteiten binnen je bedrijf, van het trainen van je teams tot het opleveren van je projecten. Elke dag weer gaan wij aan de slag om nieuwe waarde te creëren voor onze opdrachtgevers.

Of je nu een grote internationale organisatie bent of een ambitieuze start-up, alle organisaties kunnen een beroep doen op onze oplossingen voor Smart IT en engineering, onze personeelsexpertise en ons netwerk van de allerbeste specialisten. We gaan de uitdagingen van onze opdrachtgevers aan met deskundige consultingdiensten en - oplossingen; we helpen bedrijven toptalent binnen te halen en hun mensen klaar te stomen voor de werkplek van de toekomst.

R&D services
IoT
Artificial Intelligence
Digital and engineering projects
Big Data
Embedded computing
ADAS
Robotics

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch