, , , , ,
Author-e: Reaching goals through collaboration

In Author-e zijn gebruikers in staat om rechten toe te kennen (lezen en schrijven) op secties, of hele documenten en mappen voor hun co-auteurs. Ons product stelt gebruikers in staat om gelijktijdig te werken en met elkaar te communiceren door het gebruik van notities en taken aan secties.

Author-e: Reaching goals through collaboration

Author-e, het documentatieprobleem van machinebouwer oplossen

We ontwikkelen en implementeren het Author-e product: een veelzijdige browser-gebaseerde authoring omgeving die het mogelijk maakt dat groepen mensen samenwerken aan grote, gestructureerde en slimme tekstdocumenten.

In Author-e-e zijn gebruikers in staat om rechten toe te kennen (lezen en schrijven) op secties, of hele documenten en mappen voor hun co-auteurs. Ons product stelt gebruikers in staat om gelijktijdig te werken en met elkaar te communiceren door het gebruik van notities en taken aan secties. Omdat documenten in Author-e hiërarchisch zijn opgebouwd, kunnen documenten en secties eenvoudig worden ingebed of hergebruikt in andere documenten.

Technical Specification Management
eLearning
Proposal Management
Technical Documentation Management
Quality Management Documentation
Standard Operating Procedures Management
Tender management

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch