, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Capgemini: Versnellen Van De Digitale Transformatie

Capgemini is een wereldwijde, maatschappelijk verantwoorde en multiculturele marktleider met 325.000 mensen in bijna 50 landen. Als...

Capgemini Engineering: Versnellen Van De Digitale Transformatie

Capgemini werkt samen met organisaties aan hun transformatie door de waarde van technologie te ontsluiten

Capgemini is een wereldwijde, maatschappelijk verantwoorde en multiculturele marktleider met 325.000 mensen in bijna 50 landen. Als strategisch partner ondersteunt Capgemini organisaties bij hun transformatie door gebruik te maken van de kracht van technologie. Hierbij laat de Group zich leiden door zijn bestaansreden: menselijke energie vrijmaken door middel van technologie voor een inclusieve en duurzame toekomst. Met meer dan 50 jaar ervaring en expertise in uiteenlopende sectoren, vertrouwen klanten de aanpak van hun zakelijke behoeften toe aan Capgemini: van strategie en ontwerp tot operationeel beheer. Dit gebeurt door gebruik te maken van innovaties in cloud, data, kunstmatige intelligentie, connectiviteit, software, digital engineering en platforms. De Group behaalde in 2021 een omzet van € 18 miljard.

Reduceren Van Uw Service- en Onderhoudskosten
Verminderen Van De Doorlooptijd Van Uw Productieproces
Verhogen Van Uw Eerste Passeer-opbrengst (first pass yield)

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch