Interconnect: Het Hybride IT Fundament

Interconnect Services B.V. is de grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland. Sinds 1995 ondersteunen wij organisaties met diverse IT-oplossingen.

Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security kunt u zich zorgeloos focussen op uw kernactiviteiten. Interconnect is een stabiel Nederlands familiebedrijf dat haar klanten al ruim 25 jaar persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen aanbiedt.

Vanuit onze eigen high-end datacenters en redundante core netwerk bieden we verschillende cloudvormen aan, die we end-to-end beheren. Zo kunnen we u onafhankelijk de hoogste kwaliteit cloudservices aanbieden. Onze Interconnect Cloud ontwikkelen we natuurlijk continu door.

Managed Kubernetes
Virtual Private Cloud
Smart Hands
Anti DDoS
Object Storage
Public/Veeam Cloud Connect
Twin Datacenter
Glasvezel
Cloud Director
Colocatie
Private Space

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch