, , , , , , , , , ,
Luminos: Software Services For Entrepreneurs & Innovators

Wij zijn een geweldig team van creatievelingen, bedrijfskundigen en technische specialisten. Wij koppelen ervaring en kennis van...

Luminos: Software Services For Entrepreneurs & Innovators

A place where proactive minds meet, innovate, collaborate and grow together

Wij zijn een geweldig team van creatievelingen, bedrijfskundigen en technische specialisten. Wij koppelen ervaring en kennis van bedrijfsprocessen aan het ontwikkelen van digitale producten en waardeketens.

We helpen bij het definiëren van digitale strategieën, het begrijpen van nieuwe markten en het ontcijferen van klantbehoeften. Door middel van een samenwerkingsproces hebben we de basis gelegd om klanten in staat te stellen hun zakelijke doelen te bereiken.
Legacy-systemen moderniseren of een product helemaal opnieuw opbouwen? We helpen bedrijven bij het definiëren van hun tech-stack, architectuur en het creëren van de infrastructuur om de tand des tijds te doorstaan.
Een goed ontworpen product heeft een duidelijk doel, het is intuïtief en inherent eenvoudig. De gebruiksvriendelijkheid die we creëren, zijn getest en verfijnd om gebruikers te betrekken en je te helpen jouw zakelijke doelen te bereiken.
Het op de juiste manier benutten van gegevens kan het verschil maken tussen jouw product dat de eerste keuze van klanten wordt of een gemiddelde digitale oplossing.

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch