, , , , , , ,
Compumatica: Cybersecurity With A Personal Touch

Compumatica is een fabrikant van cybersecurity op het gebied van encryptie (netwerk encryptie, e-mail encryptie)...

Compumatica Secure Networks: Cybersecurity With A Personal Touch

Compumatica is een fabrikant van cybersecurity op het gebied van encryptie (netwerk encryptie, e-mail encryptie) en netwerk beveiliging (firewall’s, diode technologie)

Het bedrijf bestaat sinds 1991, toen bijna niemand nog met cybersecurity werkte. Compumatica secure networks is een volledig onafhankelijk privé bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. De klanten van Compumatica zijn overheden en bedrijven die in de top 500 staan. Compumatica ontwikkelt, produceert en implementeert oplossingen met een hoge beveiligingsgraad zonder backdoors. Tijdens het ontwikkelingsproces van de oplossingen staat beveiliging centraal naast eenvoudige implementatie en integratie, eenvoudig beheer en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker.

Elk product doorloopt een kwaliteitsborgingsfase waarin het wordt onderworpen aan een lange termijn test. Lange productlevensduur met updates en upgrades zijn gegarandeerd voor elke oplossing. Met onze slogan ”Cybersecurity met een persoonlijk tintje” wijzen we erop dat klanten onze eerste prioriteit zijn. Heeft u vragen, heeft u ondersteuning nodig, wilt u producten upgraden naar de nieuwste oplossingen of heeft u speciale eisen?

Network Security (firewall)
Network Segmentation (Diode)
Network Encryption (point-to-point)
E-mail Encryption

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch