, , , , , , , , , , ,
ICT Netherlands: Creating A Smarter World

ICT Netherlands is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering. Als ervaren leverancier...

ICT Netherlands is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering

ICT Netherlands Is Leverancier Van Totaaloplossingen Op Het Gebied Van Industriële Automatisering.

Als ervaren leverancier van oplossingen voor industriële technologie wil ICT de wereld elke dag een stap slimmer maken. Onze toegewijde technische professionals voorzien onze klanten van diensten op het gebied van consultancy, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen en managed services.

ICT wil de grenzen tussen mechanica en elektronica in hightech machines verleggen en daarmee de prestaties en robuustheid naar het hoogste niveau tillen. Daarbij ondersteunen we onze klanten bij het leveren van state-of-the-art machines aan hun klanten. Wij beschouwen onszelf als technologische pioniers in de ontwikkeling van geïntegreerde systeemoplossingen die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Onze gespecialiseerde kennis in verschillende branches stelt ons in staat innovatieve oplossingen te realiseren door mensen, technologieën en ideeën met elkaar te verbinden. Met ongeveer 1.500 toegewijde, in de branche gespecialiseerde professionals zijn we in staat om nieuwe en innovatieve technologieën te bouwen en te integreren in relevante bedrijfsoplossingen voor onze klanten.

Service Provision
Model Driven Development
Training
Software Engineering
Process Automatisation
Workshops
PLC/SCADA
Digital transformation
Model Driven Engineering
Industrial Automation
Software Development
Workflow Management

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch