, , , , , ,
KPN: Innoveren In De Maakindustrie

We maken het leven vrijer, makkelijker en leuker door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Daarom bouwt KPN aan de digitale snelweg van de toekomst.

KPN: #Beter Internet

We maken het leven vrijer, makkelijker en leuker door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Daarom bouwt KPN aan de digitale snelweg van de toekomst.

Draadloze fabrieken, medische diagnoses op afstand, bewegingsafhankelijke straatverlichting en autonome auto’s. Deze dingen veranderen ons leven op weg naar een steeds meer verbonden toekomst.

We maken het leven vrijer, makkelijker en leuker door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Daarom bouwt KPN aan de digitale snelweg van de toekomst. We zijn gepassioneerd door het aanbieden van veilige, betrouwbare en toekomstvaste netwerken en IT-diensten, waardoor mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn en tegelijkertijd een meer welvarende en schonere wereld wordt gecreëerd.

Verbeter uw concurrentiepositie door middel van intelligente digitalisering.

Industrial Asset Management
Smart Industry
5G
Digital Factory
IoT
Workspace
Security
Mobile network
SAP

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch