5G mogelijkheden

5G mogelijkheden voor de maakindustrie

KPN laat u graag kennismaken met 5G. U vindt ons op de Brainport Industries Campus in Eindhoven, waar we samen met partners nieuwe toepassingen met 5G realiseren voor de Nederlands maakindustrie. Daar ziet u in het Software Competence Center de praktijk hoe 5G indoor de wireless factory mogelijk maakt. Maar natuurlijk kunt u er ook eerst meer over weten via onderstaande video en paper.
Betrouwbaar en schaalbaar

Want de combinatie van enorme capaciteit, extreem hoge betrouwbaarheid en ultra-lage vertraging maken 5G meer dan alleen een nieuwe vorm van connectiviteit. Het is het eerste draadloze netwerk dat een volwaardig alternatief biedt voor een bedraad netwerk. Zo maakt 5G de wireless factory mogelijk. Een heel nieuw fundament voor uw productieomgeving, met een flexibele productievloer waar machines en mensen met elkaar verbonden zijn.

Draadloze fabrieken, medische diagnoses op afstand, bewegingsafhankelijke straatverlichting en autonome auto’s. Deze dingen veranderen ons leven op weg naar een steeds meer verbonden toekomst.

We maken het leven vrijer, makkelijker en leuker door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Daarom bouwt KPN aan de digitale snelweg van de toekomst. We zijn gepassioneerd door het aanbieden van veilige, betrouwbare en toekomstvaste netwerken en IT-diensten, waardoor mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn en tegelijkertijd een meer welvarende en schonere wereld wordt gecreëerd.

 

KPN: #Beter Internet

We maken het leven vrijer, makkelijker en leuker door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Daarom bouwt KPN aan de digitale snelweg van de toekomst.
nl_NLDutch