, , , , , , , , , , , , , , , ,
beGuru: Méér doen, met hetzelfde team!

Wil je je niet langer aanpassen aan je bedrijfssoftware en zoek je een passende oplossing?Laat eens iemand van beGuru meekijken! We horen graag waar jouw bedrijfssoftware niet goed bevalt of past.

beGuru: Méér Doen, Met Hetzelfde Team!

Lekker werken, met slimme software: beGuru is jouw onafhankelijke softwareadviseur

Baal jij ook zo van al dat overtikken van het ene naar het andere softwarepakket?
Ben jij nog steeds je managementoverzicht handmatig aan het maken.. in Excel?
Werkt jouw bedrijfssoftware niet precies zoals je nodig hebt?

Wil je je niet langer aanpassen aan je bedrijfssoftware en zoek je een passende oplossing?Laat eens iemand van beGuru meekijken! We horen graag waar jouw bedrijfssoftware niet goed bevalt of past. Vervolgens krijg je van ons een aantal opties die wel precies doen wat jij en je collega’s nodig hebben! We luisteren, adviseren en helpen bij het selecteren en implementeren van al je wensen en eisen rondom bedrijfssoftware. We helpen je van A tot Z: totdat je zelf hebt gemerkt dat je weer lekker kunt werken.

De professionals van beGuru hebben stuk voor stuk ruime ervaring in het ondersteunen van MKB-ondernemingen in het optimaliseren van hun softwarelandschap. In de afgelopen 20 jaar hebben we talloze bedrijven geholpen om meer voor elkaar te krijgen, met hetzelfde team en machinepark. We zijn vooral actief in de maakindustrie en zakelijke dienstverlening in de Brainport-regio.

Of het nu gaat om de selectie van een boekhoudpakket, de implementatie van ERP-software of het op maat maken van een uitgebreide en slimme digitale productieplanning: de mensen van beGuru helpen je graag!

Consultancy
Koppelen Met Bestaande Software
Beveiligingsupdate
Maatwerk Software Ontwikkeling
Update Ondersteuning

Brainport Digital Factory

Digital Factory: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het BDF opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden.

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

nl_NLDutch